Filety z platýse s kůží, hmotnost 100–120 g, čerstvé a chlazené na ledu. MSC certifikace zaručuje udržitelný rybolov. Jemné bílé maso vhodné k rychlé úpravě.
Celý kuchaný vlk mořský o hmotnosti 250–350 g, čerstvý a chlazený na ledu. Certifikace ASC zaručuje odpovědnou akvakulturu. Jemné bílé maso pro všestranné vaření.
Filet z tresky tmavé bez kůže, čerstvý a chlazený na ledu. Hmotnost 200–400 g. Certifikace MSC zaručuje udržitelný rybolov. Jemné maso vhodné pro každodenní vaření.
ASC Pražma královská celá, kuchaná 250–350 g – chlazená na ledu Čerstvá pražma královská (Sparus aurata), vykuchaná, s hlavou a kůží. Hmotnost 250–350 g. Vhodná na gril, pánev i...
Norský losos, porce s kůží, cca 300 g. Čerstvá a šťavnatá porce lososa s kůží, ideální pro grilování, pečení nebo smažení. Bohatá na omega-3 mastné kyseliny.
BIO Pražma královská celá, kuchaná 300–500 g – chlazená na ledu Čerstvá BIO pražma královská (Sparus aurata), vykuchaná, s hlavou. Hmotnost 300–500 g. Vynikající volba na gril,...